REZERVACIJA

  Ime i prezime (*)
  e-mail (*)
  Ulica i kućni broj (*)
  Poštanski broj i grad (*)

  Poruka

  Dr. Josip Pazman: ŽIVOT SVETOG JOSIPA

  NOVO!!!
  REZERVIRAJTE VEĆ DANAS KNJIGU
   
  Dr. Josipa Pazmana: ŽIVOT SVETOG JOSIPA 
   
  “Da dostojno o sv. Josipu zboriti uzmogneš, opaža glasovit pisac života Josipova Izidor de    Isolanis, valja ti duh i srce visoko uzdići, da se tako proslavi Gospodin i Spasitelj naš u svojem othranitelju, a Blažena Djevica Marija u svojem zaručniku. — A drugi također glasovit pisac i osobiti štovatelj sv. Josipa, Ivan Gerson, veli, da ne samo ljudski, već ni anđeoski jezik da nema riječi, kojima bi se mogla izreći dostojna hvala i čast ovomu ugodniku Božjemu. I kako god visoke bile naše misli, ne će doseći onoga, što sv. Josip zaslužuje.
  Prema tim riječima pomenute dvojice učenjaka ne će se moći u ovoj knjizi sve onako napisati, kako to iziskuje uzvišena čast i veliko dostojanstvo sv. Josipa; jer je to nemoguće ljudskomu peru. Ali se opet nada pisac ove knjige, da uz pomoć Božju ne će u njoj ništa biti, što bi krnjilo čast i ugled svečev. A sve što je napisano, za tim ide, da se većma proslavi Bog u svetima svojim, da se ugodi Blaženoj Djevici Mariji, jer se slavi njezin prečisti zaručnik, pa da se i samomu sv. Josipu iskaže čast, koliko je to barem moguće, i da mu se dade hvala za ona prevelika dobročinstva i neprebrojene milosti, što ih on dan na dan iskazuje bijednomu ljudskomu rodu.
  Slava dakle i čast sv. Josipu, blagoslovljenomu među muževima, jer je na njemu učinio Gospodin velike stvari: odabrao ga za muža presvetoj Djevi Bogorodici i za oca Isusu Kristu.”
   
  Tvrdi uvez, 200 stranica, format 15 x 21 cm
   
  Cijena: 105,00 kuna
   
  Uz svaku rezerviranu knjigu na poklon ćete dobiti jednu narukvicu s medaljicom sv. Josipa.
   
  Dostava je besplatna.
   
  Knjiga iz tiska izlazi krajem lipnja 2021.
   

  KONTAKT

  Četvrte poljanice 8

  10000 Zagreb

  Hrvatska

  (+385) 091/33-88-433 (+385) 091/33-88-432

  www.ognjiste.hr www.chesterton.hr